05.03.2018 | Igrišče
Prestavljeno testiranje kandidatov za nogometni oddelek

Zaradi slabe vremenske napovedi je prestavljeno testiranje kandidatov za nogometni oddelek Gimnazije Šiška, ki je bilo sprva predvideno za 6. marec 2018.

Nov termin testiranja je 13. marec ob 14. uri.

Testiranje vsebuje dva antropometrična testa  (telesna višina, telesna teža), šest motoričnih testov (skok v daljino z mesta, šprint na 20m, tek s spremembo smeri, vodenje s spremembo smeri, kombiniran polkrog) in oceno uspešnosti v igri. To so standardni testi, s katerimi se spremlja tudi napredek reprezentantov.  Testiranje bo 13. marca 2018 ob 14.00 v Parku Šiška, Milčinskega 2, Ljubljana, na igrišču z umetno travo.

Testiranja motoričnih sposobnosti so obvezna za vse kandidate, ki se želijo vpisati v nogometni športni nogometni oddelek internatskega tipa, vsi ostali kandidati s panogo nogomet imajo možnost izboljšanja kategorizacije. S seboj imej športno opremo za testiranje na zunanjih igriščih, na umetni travi (obutev naj bo primerna za umetno travo - »kopačke«). Kandidati morajo s sabo prinesti tudi vprašalnik. V primeru poškodbe ali bolezni se obvesti izvajalce testiranja na NZS na tel.: 031 789 788 (Dejan Jelnikar)

Tekst: MKo
Foto: EKipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 10.11.2017 | Igrišče
    V Domžalah zaživela nogometna akademija
    Deveti november bo za vselej z zlatimi črkami zapisan v zgodovino Nogometnega kluba Domžale. Leta 1920 je bil namreč ustanovljen Športni klub DISK, zakoniti predhodnik kluba, 97 let pozneje pa je svoja vrata uradno odprla Akademija Nogometnega kluba Domžale.

DELI NA