Ekonomisti do prvega naslova v Poslovni ligi NZS

V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je v soboto odvijalo sklepno dejanje letošnje sezone Poslovne lige NZS. Na zaključnem dogodku je tokrat sodelovalo 19 moštev, ki so se na nogometnem igrišču borili tako za prvaka Poslovne lige NZS kot tudi za naslov v Poslovnem pokalu NZS.

Za obe lovoriki so se tokrat potegovali Banka Intesa Sanpaolo Koper, Bisnode, Cinkarna Celje, Diplomatic Football Club, Ekonomska fakulteta UL, Elektro Maribor, Helios Smole, Hood Burger United, Iskra Mehanizmi, Javne službe Ptuj, Luka Koper, Marmor Hotavlje, Mestna občina Ljubljana, Metrans Inspectus, Ministrstvo za zunanje zadeve RS, Pocinkovalnica, Skupina Renting, ŠD Skupina Helios, ŠD Lama - Titus Dekani.

Nogomet, mreženje, zabava, team building so bili v ospredju tudi v idiličnem okolju Brda pri Kranju, kjer se je že drugič zapored odvijal veliki finale Poslovne nogometne lige.

V finalu Poslovne lige NZS sta se pomerili moštvi ŠD Lama – Titus Dekani in Ekonomska fakulteta UL, na koncu so se naslova veselili v taboru ekonomistov, tretje mesto pa so osvojili v taboru Pocinkovalnice iz Celja, ki je premagala ŠD Skupina Helios.

V Poslovnem pokalu NZS so se zmage veselili v Mestni občini Ljubljana. Občinski uradniki so v finalu premagali Hood Burger United, v boju za 3. mesto pa so nogometašu Helios Smole bili boljši od ekipe Skupine Renting.

»Zaključili smo z letošnjo sezono Poslovne lige NZS, v kateri je sodelovalo ekip. Te so nogometno igro izkoristile tudi za team building, mreženje, zabavo... Zahvala prav vsakomur, ki je v sezoni 2016/2017 stopil na travnato igriščo Poslovne nogometne lige in tam pustil svoj pečat. Pomembna je nogometna energija, fair play in rekreacija, v vodstvu tekmovanja se namreč trudimo predvsem za širjenje nogometne igre med čim več kolektivov, poleg rekreacije pa so pomembni seveda tudi ostali faktorji, ki nogometu na vsakem koraku dodajajo pridih globalnosti,« poudarja Matevž Brec iz Poslovne lige NZS.

Tekst, foto: Poslovna liga NZS

SORODNE NOVICE

 • 07.11.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Praznik ženskega nogometa se začne že ob 12. uri
  Prav Gornja Radgona bo med 12. in 14. uro gostila Festivalni dan dekliškega in ženskega nogometa, kjer se bodo dekleta, mame, tete, babice preizkusile v igranju nogometa, predvsem pa v igrah, ki so tako ali drugače povezane s to čudovito igro.
 • 19.10.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Finale lige SOS tudi letos v NNC Brdo
  Finale lige SOS je že drugo leto zapored potekalo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Udeležilo se ga je kar 15 ekip iz cele Slovenije in več kot 100 nogometašev, ki so uživali vrhunske pogoje in dokazali, da nobena ovira ni previsoka za uživanje v športu.
 • 27.09.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Dan Nogometa za vse v NNC Brdo
  Dan Nogometa za vse je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo praznovalo kar 170 udeležencev.
 • 24.09.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Uefa teden Nogometa za vse
  Evropska nogometna zveza Uefa tudi letos med 23. in 30. septembrom praznuje teden Nogometa za vse. Članice Uefe bodo tako v tem tednu organizirale številne aktivnosti, ki bodo namenjene popularizaciji in promociji nogometa kot panoge.
 • 04.09.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Naslov Poslovne lige NZS ostal v prestolnici
  V soboto se je v Ljubljani odvijalo sklepno dejanje Poslovne lige NZS v sezoni 2017/2018. Organizatorji so finale Poslovne lige NZS, ki bi se moralo po prvotnem načrtu odvijati v NNC Brdo, zaradi slabe vremenske napovedi preselili v dvorano Baza, Center športnega življenja, ki sta jo nedavno odprla Bojan Jokič in Boštjan Cesar.
 • 22.07.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Po odmeven rezultat na Dia Euro 2018
  Slovenska diabetična izbrana vrsta začenja nastop na evropskem prvenstvu, ki ga do 28. julija gosti Bratislava. Slovenijo vodi selektor Simon Rosič, v predtekmovanju se bodo naši igralci pomerili z Makedonijo, BiH, Poljsko in Madžarsko.
 • 26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Zaključni turnir deklic U11
  V soboto, 16. junija 2018 je Nogometna zveza Slovenije v NNC Brdo izvedla Zaključni turnir deklic U11, katerega se je udeležilo 12 ekip iz desetih klubov.
 • 26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Zaključni turnir nogometnih oddelkov
  V petek, 8.6.2018, je na v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekal zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška, kjer so dijaki odigrali medrazredne tekme. V prijetnem, sproščenem vzdušju so uživali vsi sodelujoči, dijaki, starši, sorodniki, trenerji in profesorji.
 • 26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Prijateljski tekmi med slovensko in makedonsko nogometno akademijo
  V prvem tednu v juniju nas je obiskala nogometna Akademija iz Skopja. V okviru sedaj že tradicionalnih srečanjih med nogometnim oddelkom Gimnazije Šiška in Nogometno akademijo iz Skopja smo letos odigrali dve prijateljski srečanji.
 • 19.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Otroci zaključili projekt z udeležbo na forumu in otvoritveni tekmi
  Letošnja izvedba projekta Nogometa za prijateljstvo je dobila epilog s šestim mednarodnim otroškim forumom, ki se ga je udeležilo 1.500 otrok iz 211 regij sveta

DELI NA