Ekonomisti do prvega naslova v Poslovni ligi NZS

V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je v soboto odvijalo sklepno dejanje letošnje sezone Poslovne lige NZS. Na zaključnem dogodku je tokrat sodelovalo 19 moštev, ki so se na nogometnem igrišču borili tako za prvaka Poslovne lige NZS kot tudi za naslov v Poslovnem pokalu NZS.

Za obe lovoriki so se tokrat potegovali Banka Intesa Sanpaolo Koper, Bisnode, Cinkarna Celje, Diplomatic Football Club, Ekonomska fakulteta UL, Elektro Maribor, Helios Smole, Hood Burger United, Iskra Mehanizmi, Javne službe Ptuj, Luka Koper, Marmor Hotavlje, Mestna občina Ljubljana, Metrans Inspectus, Ministrstvo za zunanje zadeve RS, Pocinkovalnica, Skupina Renting, ŠD Skupina Helios, ŠD Lama - Titus Dekani.

Nogomet, mreženje, zabava, team building so bili v ospredju tudi v idiličnem okolju Brda pri Kranju, kjer se je že drugič zapored odvijal veliki finale Poslovne nogometne lige.

V finalu Poslovne lige NZS sta se pomerili moštvi ŠD Lama – Titus Dekani in Ekonomska fakulteta UL, na koncu so se naslova veselili v taboru ekonomistov, tretje mesto pa so osvojili v taboru Pocinkovalnice iz Celja, ki je premagala ŠD Skupina Helios.

V Poslovnem pokalu NZS so se zmage veselili v Mestni občini Ljubljana. Občinski uradniki so v finalu premagali Hood Burger United, v boju za 3. mesto pa so nogometašu Helios Smole bili boljši od ekipe Skupine Renting.

»Zaključili smo z letošnjo sezono Poslovne lige NZS, v kateri je sodelovalo ekip. Te so nogometno igro izkoristile tudi za team building, mreženje, zabavo... Zahvala prav vsakomur, ki je v sezoni 2016/2017 stopil na travnato igriščo Poslovne nogometne lige in tam pustil svoj pečat. Pomembna je nogometna energija, fair play in rekreacija, v vodstvu tekmovanja se namreč trudimo predvsem za širjenje nogometne igre med čim več kolektivov, poleg rekreacije pa so pomembni seveda tudi ostali faktorji, ki nogometu na vsakem koraku dodajajo pridih globalnosti,« poudarja Matevž Brec iz Poslovne lige NZS.

Tekst, foto: Poslovna liga NZS

SORODNE NOVICE

 • 04.09.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Naslov Poslovne lige NZS ostal v prestolnici
  V soboto se je v Ljubljani odvijalo sklepno dejanje Poslovne lige NZS v sezoni 2017/2018. Organizatorji so finale Poslovne lige NZS, ki bi se moralo po prvotnem načrtu odvijati v NNC Brdo, zaradi slabe vremenske napovedi preselili v dvorano Baza, Center športnega življenja, ki sta jo nedavno odprla Bojan Jokič in Boštjan Cesar.
 • 22.07.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Po odmeven rezultat na Dia Euro 2018
  Slovenska diabetična izbrana vrsta začenja nastop na evropskem prvenstvu, ki ga do 28. julija gosti Bratislava. Slovenijo vodi selektor Simon Rosič, v predtekmovanju se bodo naši igralci pomerili z Makedonijo, BiH, Poljsko in Madžarsko.
 • 26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Zaključni turnir deklic U11
  V soboto, 16. junija 2018 je Nogometna zveza Slovenije v NNC Brdo izvedla Zaključni turnir deklic U11, katerega se je udeležilo 12 ekip iz desetih klubov.
 • 26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Zaključni turnir nogometnih oddelkov
  V petek, 8.6.2018, je na v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekal zaključni turnir nogometnih oddelkov Gimnazije Šiška, kjer so dijaki odigrali medrazredne tekme. V prijetnem, sproščenem vzdušju so uživali vsi sodelujoči, dijaki, starši, sorodniki, trenerji in profesorji.
 • 26.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Prijateljski tekmi med slovensko in makedonsko nogometno akademijo
  V prvem tednu v juniju nas je obiskala nogometna Akademija iz Skopja. V okviru sedaj že tradicionalnih srečanjih med nogometnim oddelkom Gimnazije Šiška in Nogometno akademijo iz Skopja smo letos odigrali dve prijateljski srečanji.
 • 19.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Otroci zaključili projekt z udeležbo na forumu in otvoritveni tekmi
  Letošnja izvedba projekta Nogometa za prijateljstvo je dobila epilog s šestim mednarodnim otroškim forumom, ki se ga je udeležilo 1.500 otrok iz 211 regij sveta
 • 18.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  NNC Brdo v znamenju veteranskega nogometa
  Nacionalni nogometni center Brdo je v nedeljo gostil finalni turnir najboljših veteranskih ekip posameznih Medobčinskih nogometnih zvez. V letošnji sezoni so v projektu sodelovala moštva iz sedmih medobčinskih zvez.
 • 13.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Veliko nogometa, še več prijateljstva
  V športnem kompleksu moskovske Lokomotive se je odvijal osrednji dogodek Nogometa za prijateljstvo. 32 ekip z otroci iz 211 držav sveta se je med sabo pomerilo v posebnem nogometnem prvenstvu, kjer je bil osrednji poudarek na sproščenem duhu in ozaveščanju o problematiki ogroženih živalskih vrst.
 • 11.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Začenja se prvenstvo Nogometa za prijateljstvo
  V torek se v Moskvi začenja prvenstvo Nogometa za prijateljstvo, kjer se bodo v nogometnih veščinah pomerili otroci iz 211 držav in regij po celem svetu. Med njimi bodo tudi slovenski predstavniki, na čelu z Janom Bekom, ki bo opravljal vlogo trenerja ekipe »Western Gorilla«.
 • 09.06.2018 | Nogomet za vse (splošno)
  Nogomet za prijateljstvo: Otroci prispeli v Moskvo
  Otroci iz 211 držav in regij so prispeli v Moskvo, kjer se je začel osrednji del projekta Nogomet za prijateljstvo 2018. Med njimi so tudi trije slovenski predstavniki, Rene Rantuša Lampreht, Tija Karič in Jan Bek.

DELI NA