Bratanović se je vrnil v domovino

Domžalčani so po Matiji Široku v svoje vrste zvabili še drugega nogometaša, ki je prvo polovico leta preživel na Poljskem. Ob Kamniško Bistrico se je za vsaj pol leta preselil Elvis Bratanović, nekdanji član Celja in velenjskega Rudarja.

Bratanović je bil zadnji dve leti in pol član čeških Teplic, ki pa so ga v tem času dvakrat tudi posodile. Po uspešni epizodi v dresu praškega Bohemiansa je bil spomladi posojen v vrste poljskega prvoligaša Termalice. S klubom iz majhne poljske vasice priče tudi priprave na novo sezono. "Na Poljskem sem začel priprave s klubom. Trenirali smo dvakrat dnevno, zaigral pa sem tudi na dveh prijateljskih tekmah, tako da sem fizično dobro pripravljen. V Domžalah si želim priboriti čim več minut na igrišču in doseči čim več golov," je ob predstavitvi dejal 23-letni napadalec.

Bratanović sicer Domžalčanom še ne bo mogel pomagati v četrtkovi evropski preizkušnji, zato pa bi se lahko v rumenem dresu predstavil že v nedeljo, ko bodo Domžale odigrale občinski derbi z Radomljami.

Tekst: NZS
Foto: NK Domžale

SORODNE NOVICE

  • 14.07.2016 | Mednarodna tekmovanja
    UEL: Domžalčani v dobrem položaju
    Nogometaši Domžal so v prvi tekmi 2. predkroga evropske lige v gosteh igrali neodločeno 1:1 (0:1) proti Šahtjorju iz Soligorska. Povratna tekma bo prihodnji četrtek v Domžalah.
  • 13.07.2016 | Mednarodna tekmovanja
    UEL: Po Andori še v Belorusijo
    Domžalčani odštevajo ure še do tretje evropske preizkušnje v letošnji sezoni. Po andorskem preizkusu čaka varovance trenerja Elsnerja nekoliko zahtevnejši tekmec, Šahtar iz Soligroska.
  • 07.07.2016 | Mednarodna tekmovanja
    Domžale zanesljivo do napredovanja
    Nogometaši Domžal so na današnji povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij evropske lige v gosteh premagali andorsko zasedbo Lusitanos z 2:1 (2:1).
  • 06.07.2016 | Mednarodna tekmovanja
    UEL: Po potrditev napredovanja
    Domžalčani z nestrpnostjo odštevajo ure do povratnega srečanja z andorskim Lusitanosom. Maticu Črnicu in soigralcem se pred dvobojem v Andori nasmiha napredovanja v drugi predkrog UEFA Evropske lige.

DELI NA