print header

Vstopnice

Posamične vstopnice za tekmo z Anglijo v prodaji od 6. maja

Nogometna zveza Slovenije v sredo, 6. maja, začenja s prodajo posamičnih vstopnic za kvalifikacijsko tekmo slovenske nogometne reprezentance  z Anglijo, ki bo 14. junija v Stožicah. V sklopu paketne prodaje so pošle že vse vstopnice v družinskem sektorju.

Članska reprezentanca Slovenije nadaljuje s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2016. Ekipa Srečka Katanca je z navdušujočo marčevsko predstavo proti San Marinu zadržala odlično drugo mesto v Skupini E in stopila dodaten korak naprej proti Franciji. Pred slovensko izbrano vrsto pa so ključni obračuni, na katerih bo pomembno vlogo odigrala tudi podpora s tribun. Ta bo, sodeč po zanimanju, izjemna že na junijskem kvalifikacijskem obračunu, ko v Stožice prihaja zvezdniška zasedba angleške reprezentance.

V sklopu paketne prodaje so pošle že vse vstopnice v družinskem sektorju, tako da bo v drugi fazi prodaje na voljo le še omejeno število posamičnih vstopnic za 1. in 2. kategorijo. Cena posamične vstopnice v drugi kategoriji znaša 40 eur, medtem ko bo za prvo kategorijo potrebno odšteti 45 eur. Posameznik lahko naenkrat kupi največ 5 vstopnic.

Prodaja posamičnih vstopnic se začenja v sredo, 6. maja, ob 12. Uri. Vstopnice bodo na voljo na vseh ustaljenih prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije – www.nzs.si, Uradne prodajalne NZS Nike na Mestnem trgu v Ljubljani, www.eventim.si, lastnih prodajnih mest Eventima in izbranih hipermarketov Mercator ter poslovalnic M holidays. Poleg omenjenih mest, pa si lahko ljubitelji nogometa vstopnice zagotovite tudi z nakupom preko Eventimovega klicnega centra na telefonski številki 01/ 420 50 00.

ZAČETEK PRODAJE: 6.5.2015 OB 12. URI

SLOVENIJA – ANGLIJA (nedelja, 14.6.2015 ob 18.00)

CENE:

PRVA KATEGORIJA: 45 EUR
DRUGA KATEGORIJA: 40 EUR
DRUŽINSKI SEKTOR: RAZPRODANO

OMEJITEV NAKUPA:

Posameznik lahko naenkrat kupi največ 5 vstopnic.

PRODAJNA MESTA:

www.nzs.si, Uradna prodajalna NZS NIKE na Mestnem trgu v Ljubljani, Klicni center Eventim 01/420-50-00, www.eventim.si in lastna prodajna mesta Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Tivoli, INFO TOČKA Mestni trg, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark Maribor), prodajna mesta Mercator (Hipermarket Ljubljana Šiška, Hipermarket Rudnik, Hipermarket Šmartinka, Hipermarket Maribor Pobrežje, Hipermarket Ptuj, Hipermarket Brežice, Hipermarket Kamnik, Hipermarket Jesenice, Hipermarket Kranj Savski otok, Hipermarket Škofja Loka, Hipermarket Postojna), poslovalnice M holidays po vsej Sloveniji.

NAČIN PLAČILA PREKO SPLETA:

Visa, Euro/Mastercard, Diners, Moneta

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

Odpri/zapri